2016 15: Family Day 2016


Salam 1 Malaysia

Pada hari buruh yang lepas, hakak dan family belah omak hakak dah berjaya melaksanakan family day untuk 2016 ini. Alhamdulillah syukur. Dan yang best nya ianya memang sangatttt happening.
Ramos generation di hati. Gitewwwww. Ahaks...
Tahun ni kami semua berjaya melaksanakannya di pekan nenas Pontian iaitu Lata Seri Pulai. Hakak bagi 5 bintang. Syokkkkk betol lata seri pulai nih.
luas. cantik. besar. mewah. cun. melecun. mmg puas hati lah.

kalau diberi peluang mai lagi sini, kompem hakak akan pergi. well tak lah jauh mana pun dari bp ke pekan nanas ni kalau melalui jalan toll. kalau melalui laluan biasa kompemlah jauh danberpusing-pusing. tak kuasa hakakkkk. baiklah lalu toll walau ada bayaran.
haaaaaa nampak tak?nampak tak? demand kan hakak? wellllll
hahahahahhahahaha like a boss ^^

ok ok.. kami bermalam di lata seri pulai selama 2 hari satu malam sahaja, tapi pengisiannya sangat best dan masa sangat ada untuk kita together-gether. actually ahli ramos ni takdelah ramai mana pun dalam sekitar 50 orang sahaja, tapi keramaiannya mengalahkan 100 orang sebab semua pakcik makcik sepupusepapat nih memang kecoh kalau dah berjumpa. belum lagi sebelah ayah hakak... yang tu memang ruamaiiiiiii giler, almost 200 kalau masuk cucu cicit. almaklumlah adik beradik belah ayah hakak ramai, ada 10 orang gitewwww...

ok lah.
hakak bagi gambar sikit ye utk korang tengok ^^ok nanti kalau ada kelapangan masa lagi, hakak upload gambar okay
baiiiii
tatatatata titittitititi tututututu


0 orang dok baca: