^^ Aku Yang Tak Sanggup..

Aku tak sangguplar....sungguh aku tak sanggup.. huhuhu uwawawawawawawa. (nape ni nanee oit?) aduhhhh...sungguh aku tak sanggup nak tinggal kan dak kecik tombam ni kat umah pengasuh. uhuk uhukk.. :(


Aku dah nak naik kerja dah esok.. bila pikir-pikir, ada je rasa dalam hati ni nak berhenti kerja dan jaga dak tembam nih sepenuh masa. kiranya jadi surirumah sepenuh masa gitu.. hahaha beranganlah ko nanee! kalau ko kaya dan kawen dengan jutawan, boleh lah ko dok senang lenang kat umah..beranak pinak jaga anak pastu amik bibik 2,3,4,5 orang. hahaha berangan lerrr! mimpi!!!. Aku tak sanggup nak tinggal dak kecik ni walau sekejap. semalam aku pi kedai jap dan tinggalkan dia ngn ayahnya. aduii mmg tak tenteram dohhhh.. asyik dok pikir dak kecik ni jer.macam tu rupanya dan perasaannya bila tinggalkan anak walaupun sekejap kan?


Tapi....nasib baik aku kerja stengah hari jek. hehehe tghari pas lunch hour aku dh leh amik dak tembam ni dah. moga-moga dia jadi good boi lah kat umah pengasuhnya esok nih (kak mus). ibu tahu firas gud boi.. firas boleh punya.. hihiihih ibu boleh, firas lagilah boleh :)


Kawan-kawan kat scool pun dah tanya bila nak naik kerja? nasiblah aku ni hamek 2bulanjer.. kalau 3 bulan? lagilarrrrr mereka dok tanya bila aku nak naik kerja? hahah rindu jugak korang kat aku kan? ok ok..esok jumpa yay!


Mesti ibu rindukan firas....ayoyoyoyo dia sudah pandai senyum, sengih dan mahu gelak2... adoiiiii yaiiii rindu bahhhhh...


ibu cek suhu firas. heheh :) oooooooo auchhhhhh


Hari ni firas 60 hari dan minggu depan firas harusssss cucuk 2 bulan. adoiiiiii.... cianlar melalak anak ibu kang. hohoho.. FIRAS KUAT! Chaiyokkkk

2 orang dok baca:

faiez said...

aku mengerti rasa itu...........aduhai

mrs.lazura said...

aduyaiii......huhuhuhu moga2 semuanya ok kan paiez kan? huhuhu :(