^^Akhirnya Bercinta Berdating Berdua :)

Hikhikhik...(ketawa gedik okehh) hahaha.....gatalnya aku..:) 


Malam tadi, aku pergi bercinta berdating berdua sahaja dengan hubbyku. ehem ehemm...hihi apa taknya dah lama kiteorng tak pi berdating berdua je setelah lahirnya firas :)
dating berdua je? firas mana?......................


:) Seperti biasa tiap hujung minggu aku akan pulang ke bp, dan aku mlm td aku saje2 ckp ngn mak aku minta tolong tuk tengok2kan firas untuk malam nih. hehe dan mak aku okje, no prob mak aku kata. 


"pergilah, dah lama tak kuarkan. takpe mak boleh jaga firas."


hihihih sayangnya aku kt mak aku..memahami ;). aku dan hubby apa lagi, suka bagai! :) 
Aku ngn hubby punyai hobi yang sama iaitu menonton wayang yang latest. tapi tengoklah cerita apa yang best dan meletopssss. Kiteorang g dating kat wayang jer, tengok cerita THOR. hahaha.. post entry mcm dating jauh je kan?macam g honeymun berdua jek..padahal g tengok wayang aje. hahaha....wayang tu start jam 830 malam dan abis kira2 10suku malam. 


Tgh dok tgk wayang tu, dalam masa yang sama gak hatini bagai tak tenteram ingatkan firas ngn mak tok kat rumah. hehe..firas ragam ke? susahkan mak tok ke? aduyaii... pala ni asyik dok ingat firas je, sampaikan hubby aku perasan..


"ni nak tengok wayang ke, nak tengok jam je?"


hahahaha..aku sengih. aku ingat kt firas je dn asyik dok tengok jam bila nak habis citer ni. tapi aku khusyuk gak tengok citer THOR ni. mitosss aje, tapi macam best jer orang omputih ni buat citer. kagum aku! Dalam wayang tu sejuknya aircond, tak hengattttt!mengigil aku tak pernah2 mcm tu. kat luar shopping mall tu hujanjer..huhu sejuknya, cptla hbis wyg nih. padahal dh pakai baju sejuk pun masih terasa sejuknya hingga ke tulang nih..


Jam 10suku, citer pun habih. Hubby dok ajak pi ngeteh jap kat mamak. :P tapi, aku tak nak.. sebab aku asyik dok hengat kat firassss... aku takot dia meragam je. bukannya apa pun. huhuh so, tak jadiklah ngeteh. cian aku tgk hubby. huuhuhu..sori yang..hohoho.. on d way back, ada plak ler road block kat depan umah..aler...rajin benor wat kerja tgh2 malam nih. huhuh..sabau je lar..


pix dr google image..
not bad lar..:)
hubby kata akan ada sambungannya sebab loki tak mati. heheheheheh


p/s: Tak sabar nak tnggu umur Firas 8bulan.sekarang ni baru 2bulan lebih.. hehe sebab apa? sebab nak bawa Firas jalan2 makan hangin naik belon..amin insyallah. moga2 dapat makan hangin together2 ngn ibu, ayah dan Firas :)

2 orang dok baca:

alongaishah said...

aku selalu kuar berdua jerk nani semenjak abis pantang 44 ari...g kenduri ke...g belanja ke..ape ke...nak bawak iman gerenti nenek aku tak bagi...maklom...baru sebulan lebih kan...tapi biasa le...bile g mane2 pon..mesti nak balik cepat...walhal iman steady jerk tdo kat umah...haha...dalam hati iman agaknye....lagi best dok umah..leh tdo...isap susu...lagi sejuk..kuikui...

mrs.lazura said...

hehee along, beshnya.. aku dok umah sndiri.so, kemana2 mmg ber3. kecuali balik kmpg je baru blh kuar ber2. hehe
a ah kan, ntah2 baby ni lagi suka mak ayahnya kuar gaknya. dok umah lagi besh gamaknya. hahaha