^^ Behave anak ibu nih..... :))



Salam semua,


2 malam yang lepas aku ngan hubby serta firas g makan luar.. hehehehe dah lama aku dan hubby tak makan luar sejak kelahiran firas. last time bawak pusing-pusing kat shopping complex je, dah dapat apa yang diinginkan terus tapau air coolblog then blah... hahahaha


bukannya apa...masa tu tak berani nak lelama kat shop complex, makan-makan...aku risau si firas ni buat peel time dia nk tido jek. huhuhu....takpe-takpe..sabau yer nanee...anak kecik, biasa lahh... huhuhuhuhu (sedapkan hati sendiri nih) :)


tapi....


kelmarin dengan tetibanya aku ajak hubby g mamam satay.. hahahaha..hubby pun ok jer...aku nengok si firas pun ok moodnya nih.. aku on je lar.... hubby pilih kedai dan orderlah satay ayam dan daging lembu.. :))


ni lah gaya si firas sewaktu ibu ngn ayahnya mamam...


ni ayahnya yang suh dok dalam seat baby ni haaa

dah mencebik, tak mo duduk diam..hehehe

akhirnya dah terlentok tido....ngantok anak ibu nih :))

aku lupa nak amik gambar satay..hehe gambar batang satay pun jadik larr...

alhamdulillah...erkhhh kenyang aku ngn hubby makan malam tu...:)) dan firas pun sangat behave..pas ni dah boleh bawak jenjalan jejauh lar..nak kene train nih. sbb tak lama lagi dah bulan 10...nak g jalan jauh ni... behave ye anak ibu?....

lap u :))

2 orang dok baca:

faiez said...

alah bisa tegal biasa...susah mmg ler...tp lelame ok jerk....hahahahahaha.....

mrs.lazura said...

a ah paiez....budak nk besar..sabau je lar :))