^^ Transformers-Dark Of The Moon Was Ok-Ok Je

Malam semalam g tengok wayang citer transformers - dark of the moon dengan hubby, kawan hubby dan isteri serta adik-adik ipar aku kat square one.



tayangan mula jam 8 dan habis dalam 1030pm.. Firas? hehe..malam semalam, mak tok available dan tak busy. so that mak tok boleh main-main ngan firas :) yeay!
aku pun g dating lah kejap ngn hubby, balik rumah dalan jam 11 lebih walaupun tayangan habis jam 1030pm.. hahaha bukannya apa, hubby ajak g mamam kat McD, and GCB was superb u oll.. hahaha nyaman jek rasanya.

ok, berbalik kepada cerita Transformers yang aku g tengok malam semalam..bintang yang boleh dibagi hanyalah 4 bintang dari 5 bintang je lar. huhuh..bukannya apa, aku rasa yang final nih macam tak besh sangat lah...especially tang makwe baru yang tak cun sangat. :))


Rosie Huntington ni menggantikan Megan Fox yang dah tak mo berlakon dalam Transformers 3 nih. huhuhu.. Megan Fox lagi cun..hahaha


hehehe..tapi semalam was ok-ok je lar..excited lebih nak tengok optimus ngan bumblebee jek. kesian dengan ironhead kene bunuh ngan decepticon yang jahat-jahat belaka tuh. :))
hubby peminat transformers pun cakap citer ni biasa-biasa jek. heheh..well, semua orang ada pandangan masing-masing..dan ini apa yang aku dan hubby rasa bila selesai menonton cerita tu malam semalam. :)
oh ya, dan rasa sangat kesian juga dengan optimus sebab 'tercedera'... aduyaii...nasiblah hanya robot semata-mata..hahahaa

Dan, tak lama lagi akan keluar Harry Potter....huhuhu rasa sangat tidak sabar :))
woooooooo............weeewiitt

3 orang dok baca:

alyyani said...

oh no nannee, ko dah reveal the synopsis. sikit2. :p

nane n kerry said...

teringin nak tgk cite ni...harry porter pun sama..tp wayang kt sini asyik penuh...maklumla ada satu je...lgpun hubby ckp ada ke terboyot2 nk tgk wayang...terkejut baby nnt..

atika said...

nane, blh je gi. aku smpai 3, 4 hari sblm brsalin Fahri msh lg tgk wayang sbb mmg dh hobi. Tapi, asyik2 nk trkencing je lah ;)