^^ Napelar Ko Jauh Sangat Haaaaa?

Bila aku tengok gambar-gambar lama masa aku pregnant dulu, tetiba aku tertengok gambar-gambar kat bawahni. perghhhh melelehje air liur ni bila ingatkan balik. aduhaiiiii..napelar ko jauh sangat haaa sweet chat oit? dahlar sedapppp..lazat plak tu..mengidam plak lar aku ni.. kan best dan bagus yang amat kalau ko ada kat sini sweet chat oit, ade kat johor ni especially area bp nih. sonang den! nasib firas tak 'ngences' masa aku pregnantkan dia dulu.. hahahaha
ngences tu apa? air liur meleleh je org jawa kata..(lebih kurang gitular) :)

Sweet Chat ni ada 4 branch jer, tu pun semuanya kat kl belaka. huhu napelar bp ni jauh ngn kl tu hek? kalaular dok je mcm melaka tu tiap minggu pun aku boleh g. huhu... branch sweet chat ni ada kat berjaya times square, the mines, the curve ngan kat midvalley. masa aku makan last year 2010 tu di berjaya times square ngan adik ipar aku. memang nyaman sekali makanannya. huhuhu...especially durian. hahahaha....


sweet chat berjaya times square
 tengok menu pun dah terliur, belum rasa lagi tu..hehehe
 air pelbagai perisa especially yang cekelat ada eskrem tu. huhuhu
ni namanya kuih tong yuen, rupa ala-ala kuih bom. isinya kacang, tapi rasanya lain dr kuih bom :)
ni pula spagetti daging black pepper.. :)
ni plak pancake durian.. hahaha lazat, kenyal..
mango mauntain..larut di dalam mulut. sodapp!

kesimpulannya memang sodap belaka lah. aku mmg gomar makanan kat sini, korang boleh toray (try) bg yang duk area kl nun sana. aku ni nak g, kene tnggu coti2 sekolah je lar nampak gayanya.. :P

2 orang dok baca:

faiez said...

sedap ker???nk try lar...jgn jealous tau....cian die..jomla dtg cni

mrs.lazura said...

hahaha saje je ko yer paiez? xpe xpe..coti2 sekolah den blh mai kl..den makan puas2..muahahaha