^^ Dan Bila Bapa-Bapa Menjaga Anak :)

Hehehehe aku suka! suka sangat...tapi kenapa? hehe sesekali bapak-bapak menjaga anak, seronok bukan? so para ibu-ibu boleh relakssss kejap dan yang penting dapat bergosipp gurlsss.. ahaksss.. suka tau :). aku, kak ipar aku dan mak aku berborak2 lah tanpa hiraukan bapak-bapak menjaga babies ni. hehe.. bukan apa, aku tahu yang hubby aku lagi pandai jaga anak :) berbanding aku. sebabnya dia punya adik beradik yang ramai dan sewaktu adik2 nya kecil, hubby ku lah yang jaga, bagi susu, mandikan bb, tukarkan dipaers. :) hehehe untung aku. hahahahahha 
yelar, aku ni mana ada pengalaman jaga baby sangat, anak buah tu pun setakat jaga gitu-gitu aje.. heheheheh



manakala abanglong aku ni dah punya sorang anak, so memang tak menjadi masalah lah nak menjaga si comel ziqri aqil nih :).. gambar kat bawah ni abang long aku baru balik kerja dengan tak tukar baju lagi terus mendodoikan aqil tidoo :)

ni abang aku...sengeh apa tu? rela ke xrela jaga aqil tu? hehe

hubby dok zikir kat firas..sampai senget2 pala anak tu..cian eh

kejadian ni dah lama berlaku, waktu tu awal bulan 5 2011..hehe di rumah mak aku. dan kini ianya tetap berlaku dan berterusan lah terutamanya bila kami pulang ke rumah mak. hahaha.. aku, kakiparku dan mak ku bergosip..manakala ayahku memantau para bapa menjaga anak..

cayalah atok! hehehe

2 orang dok baca:

faiez said...

wow....si irdiena ttp memilih mama nyer....

mrs.lazura said...

hihihi..firas fleksible..hihihi