^^ :P GADGET


Sekarang ni banyak betol gadget-gadget canggih yang ada dijual kat mana-mana aje. hatta online sekalipun. macam-macam rekaan ada, kagum aku tengok. antara gadget-gadget yang buat aku kagum adalah ni haaa....

pertama..
i pad


Bateri i pad nih boleh tahan 10 jam untuk penggunaan aktif. bateri i pad ni gak boleh bertahan selama sebulan kalau hanya guna fungsi standby.
canggih tak? perghhh..ekau ado?

ke-2
 i phone...

iPhone ialah hp pintar yang boleh berfungsi sebagai telefon kamera, pemain multimedia mudah alih, cek emel, layari web dan mcm-mcm lagilah.. 


besh tu...ekau ado?


ke-3

 blackberry? ehemm..ehemm..

BlackBerry ni yang paling dikenali kerana kebolehannya menghantar dan menerima emel kat mana saja yang dapat rangkaian wayarless. macam-macam ado gak..


ekau nak?


dan ke-4

DSLR nikon  :))

la ni gambar-gambar yang canggih manggih, kiut miut diambil oleh camera-camera lagu nih. cantik-cantik belaka...

korang mesti ada semua gadget-gadget kat atas ni kan? tak semua pun, mestilah ada salah satu... besh kan? 







aku?

aku nan ado.....
:PP

aku sajo jo buat post nih.. teruja ngn gadget canggih manggih la ni :)

2 orang dok baca:

alyyani said...

x tekejar gadget2 ni. beli harini next week kua model baru. tah apa2. huhu..

mrs.lazura said...

hehee..xpe ly, sbb ekau ado..aku nan ado. hahaha BB besh x? heheehe