^^ Masa Untuk Wayang :)

semalam aku tengok wayang..yeay!

kejadian hari isnin...di suatu pagi,
Yang, jum tengok NKTM..macam best je i dengar. kawan2 kat sekolah pun kata besh..air mata meleleh-leleh menengoknya. i teruja lah yang.. (aku cakap kat hubby)

hurmm..NKTM? Nur Kasih? alerr..u pi tengok soranglah.. i nak tengok x-men. besh! (hubby jawab..ringkas.simple)

alar....jumlah yang, nk tgk NKTM.. huhu (aku cuba memujuk)

........... (perbualan senyap. hubby xde respon)

huh! xsyiokkknyaaaa hubby aku nih. xsuka tengok cite melayu, nak tengok citer bukan melayu jek..huhuh :P uwekkkkks..paling aku ingat, cerita melayu yang aku berjaya pujuk dia adalah cerita CINTA. hehehe tu jer..the one and only..

yolah..layankan jek...so, aku kalau nak tengok cite2 melayu yang besh-besh..aku akan pergi dengan kawan baik aku je anna..hahaha sbb hubby xmo tengok, dia tak kesah aku g tengok dgn anna..:)) yess!

dan semalam adalah hari selasa, aku pergi tengok wayang dengan hubby..syoknya.. hehehe firas?? hehe..mana lagi, dengan bbsitter lah. hehe..nek mus on jek, lagipun xde baby nak dijaga..firas soranglah yg dia jaga skrng nih. hurm..makin manjalah anak ibu sorang nih. aishhhh

heheheh..

x-men...first class..mmg superb lah..aku ni mmg tgk x-men, tapi tidaklah mengikutinya secara details. nasib baik ada hubby yang dok explain kan kat aku sepanjang cerita tu berlansung. hahaha cian hubby tak concentrate..:P..aku ni mmg suka tnya bnyk kalau aku lupa dan tak paham.. dolu-dolu hubby tak suka aku tanya-tanya time movie brlngsung, tapi skang dia dah tak leh kata apa sbb aku mmg cenggini. hihihi....

besh

cian dia...muka berkerut tak nak g umah nek mus :) ciann

muka ibu dan ayah yang berpoya-poya..hahaha

1 wayang jek, bajet nak tengok banyak? hahaha tak sampai hati sbb ingat firas jek ibu nih :P

well..well..well.. lepas ni ada 2 cerita besarrrrr punya yang aku dan hubby nak tengok..hubby mmg follow cite ni, iaitu harry potter dan transformers..heheh aku ni lompat2, nasiblah hubby ada tuk ceritakan kat aku semua kisah harry potter ni kat aku...cayalaha yang :)



firas? hehehe..nek mus lah, nak bawa kecik lagilah sayang....cian anak ibu. hehe..

2 orang dok baca:

faiez said...

dah lame xtgk wayang...last time before peknen...lebih kurang hampir 2 tahun nanee oi

mrs.lazura said...

LAMA TUHHH.. XNK G TGK KE? BW LAR IRDIENA..:)