^^ Kempunan Pulak Dahhhhhhh..

Aku sangat suka sebab baru dapat makan kfc. yeay! nyum-nyum sebab hubby belanja kawan dia makan sebab kawan dia dah tolong betulkan motor hubby yang pancit tayarnya disebabkan sebab musabab yang tidak diketahui. hehehe.. disebabkan hubby nak belanja makan kfc, so aku nak ikut gak! kalau hubby just nak belanja mamak kat kawan dia tu, xdenya aku nak ikut. muahahahaha jahat aku!


^^
Dalam pala hotak ni dah macam-macam pikir nak makan apa kat kfc. makan kat kfc ni, yang sedapnya ayamnya, especially ayam spicy. original? nope!!!! itu rasanya mcm ayam goreng jek. sebelum ni ada ayam blackpaper lah, inilah, itulah, tapi original jugaklar yang orang carikkk. ngeh..ngeh..ngeh.. ok, dah plan macam-macam nak makan sedap kat kfc nih. nak makan nasi ayam kfc lah, burger kfc lah, itulah, inilah..tapi last-last aku makan cheezy wedges dan air milo wajib jek. hehehehe sedap woooo..


^^
Cheezy wedges yang wajib dimakan tiap kali g KayEpChi (kfc)


Air milo wajibun ku :)

^^
Nak dijadikan cerita, hubby aku ni dah berangan nak makan menu baru yang ada kat kfc nih iaitu donut kfc yang intinya ikan tu. alaaaa.. yang iklan kat tibi tu 1 famili tengah makan, pastu budak lelaki tu teropong guna donut, nampak satu famili jadi ikan. hehehehe..
inilah donutnya.. sebab hubby ni mmg faveretnya ikan. tak kisah apa jenis ikan pun dia makan, especially ikan sungai ^^

^^
So, dengan berkobarnya hubbby nak pi order, tapi........tup tup tengok kat kaunternya NOT AVAILABLE! hohohoho.. habis sudahhh. donut dah habislah, orang dah ramai yang makan sejak dari pagi tadi. So, kempunanlah hubby nak makan. Dan-Dan, hubby letak syarat next time pi kfc aku plak yang belanja donut. eh..eh.. ewahhhh...tetiba je ya? ^^ :) takpelar, aku on jer. lagipun hubby nak makan kan? ngidam gaknya...mengalahkan aku :)

^^
Last-last hubby order x-large burger je tuk dia. alalalalala ciannya, kempunan hek :P

Kata x-large tapi mcm saiz S jek? :P


Sedapke hubby? haha layan je k :)


^^
Dan kawan hubby tu plak makan nasi ayam kfc. sedap jek aku tengok dia makan, berselera betol. hehehe takpelar, orang berbudi, kita berbahasa, orang memberi, kita merasa.. :) tak gitew? :P

4 orang dok baca:

mrs.lazura said...

pasni nak makan mcD pulak. nyum nyum......

faiez said...

mmg teruja nk mkn jugak nieh....

alyyani said...

nanee, menu kita samala la malam td. aku mcm laki ko, nak pegi kfc nak makan fish donut. nia tgk kt tv, mama nak donut, sekali takde gak ko. hampes! anyway skang apa nak makan, makan ye. esook pantang tgk je. take care ye! :D

mrs.lazura said...

alya: ada plak not available kan ly? hampeh tol! tapi xpelar, next time lor... :))
ok ly, aku akan makan sesedap-sedapnya selagi boleh. pastu kene pose, pas pose sambung balik makan lagi! heheehe
tq dear :)